Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 11:03 Yorum: 0

GRTC: Terör her platformda lanetlenmeli

Küresel Araştırma ve Düşünce Merkezi, (GRTC) 15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından FETÖ terör örgütünün alçakça yürüttüğü hain yapılanmanın...

GRTC: Terör her platformda lanetlenmeli

Küresel Araştırma ve Düşünce Merkezi, (GRTC) 15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından FETÖ terör örgütünün alçakça yürüttüğü hain yapılanmanın tek tek ortadan kaldırıldığı şu günlerde, kurumsal düzeyde, asker-yargı-emniyetten başlayarak devlet kurumlarının liyakat temelinde yeniden inşa edilmesi hususunda değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Görüş alış verişlerinin yapıldığı toplantıda "Yeni Türkiye Vizyonu" çerçevesinde 15 Temmuz darbe girişiminin dünyaya anlatılması gerekliliği üzerinde duruldu.

Terörün kimliği, niteliği, ve niceliğinin dünya üzerinde hiçbir farkının olmadığı ve terörün her platformda lanetlenmesi gerektiği dile getirildi. Bu doğrultuda düşünce kuruluşu olarak, her platformda 15 Temmuz'u ve FETÖ terör yapılanmasının hainliklerini anlatacak çalışmalar içerisinde bulunma gerekliliği üzerinde mutabakat sağlandı.

Toplum yönetimi düzeyinde, darbe sonrası ortaya çıkan olumlu siyasi iklim ve tablo gözler önüne serilerek ayrıştırıcı söylemler yerine birleştirici ve uzlaştırıcı milli ve manevi değerler çerçevesinde bir yol haritası oluşturmanın barış ve kardeşliğe yardım edecek unsur olduğu vurgulandı.

Dış politikada yurt içinde ve dışında düşmana düşmanca dosta dostça bir tutum ile dik duruşumuzdan vazgeçilmemesi dile getirildi. Toplantıda GRTC olarak, her türlü vazife için daha çok gayret gösterme zamanı olduğu vurgulandı.

İstişare toplantılarının daha sık yapılacağı ifade edildi. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber