Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 00:38 Yorum: 0

Grup yolu sevinci

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet ilçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl...

Grup yolu sevinci

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet ilçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 kilometrelik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Grup köy yolunu yerinde inceleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte asfalt makinesinin üzerine çıkarak son durum hakkında bilgiler aldı.

İncelemenin ardından 850 bin TL'ye mal olan grup köy yolunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Koyak, Yenice Köyü Muhtarı Akın Gürkan ile köy sakinleri katıldı. (EFE)

Grup yolu sevinci

Grup yolu sevinci

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber