Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

GSO Başkanı Konukoğlu, kadın girişimcilerle biraraya geldi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu kadın girişimcilerle biraraya geldi.GSO'dan yapılan açıklamaya göre Konukoğlu, GSO tarafından organize...

GSO Başkanı Konukoğlu, kadın girişimcilerle biraraya geldi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu kadın girişimcilerle biraraya geldi.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre Konukoğlu, GSO tarafından organize edilen yemekte, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu üyeleriyle biraraya geldi. 

Tuğcan Otel’de, düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci, GSO yönetim kurulu üyeleri Ferhan Sağım, Ali Özpolat, TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, Özel Sanko Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu ile kadın girişimciler kurulu üyelerinin katıldığı belirtildi. 

Programın açılış konuşmasını yapan Konukoğlu, "Benim her zaman söylediğim bir söz var. Bugün Türkiye’de kadınlarımızı eğer işin içerisine sokamazsak, hiçbir şeyi başaramayız. Bunu her yerde tekrar ediyorum. Ayrıca büyüklerimizin bir sözü var, her başarılı erkeğin ardında başarılı bir kadın vardır diye. Artık her başarılı bir erkeğin ardında başarılı bir kadın değil, her başarılı bir kadının ardında başarılı bir erkek vardır demek istiyoruz" dedi.

Konukoğlu, Önümüzdeki dönemlerde GSO Meclisinde kadınların daha çok bulunmasını istediklerini söyledi.

 Bütün hayallerinin gelecek nesillere dünya lideri bir ülke bırakmak olduğunu vurgulayan Konukoğlu, şunları kaydetti:

''GSO'da 3 kadın meclis üyemiz var ve Ferhan Sağım yönetim kurulumuzda. İnşallah Ferhan hanım hepinize örnek olur ve sizleri meclislerimizde, yönetimlerimizde ve başkanlıklarda görürüz. Bu ülkenin yol alacağı çok büyük mesafesi var. 2023’e, 2050’ye ve 2071’e uzanabilmemiz için hep birlikte çalışmak zorundayız. Bunu  gerçekleştirmek istiyorsak, ülkede birlik beraberlik içerisinde el ele çalışmak zorundayız. Önümüz açık, geçmişi tartışarak hiçbir yere varamayacağımız bugüne kadar görüldü.  Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Akkaya ise Konukoğlu’na, tüm oda yönetimine ve geçen dönemde görev alan Mehpare Kileci'ye ve yönetimine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 Açılış konuşmalarının ardından, Mehpare Kileci ile TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu eski başkan yardımcıları Funda Suran, Nilgün Karginer ve icra kurulu üyelerine plaket takdimi edildi.

Program, sanatçı Zekai Tunca’nın verdiği konserle sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber