Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 10:28 Yorum: 0

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gaziantep'te 54 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırının ardından yaptığı açıklamada...

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gaziantep'te 54 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırının ardından yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı vererek, vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu.

Gaziantep'te 54 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısını kınayan Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve milletçe sağduyulu olarak birlikteliğin korunması gerektiğini vurgulayarak, terörün en önemli panzehirinin birlik ve beraberlik olduğunu ifade ederek vatandaşlara sağ duyu çağrısı yaptı.

"Saldırıların temel amacı Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne"

Türkiye'nin bulunduğu bölgede son yıllarda önemli sorunlar yaşandığını, sınır komşularındaki sıkıntıların Türkiye'yi de birçok yönden etkilediğini ifade eden Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu bölgede oynanan oyunların büyük olduğunu, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırıların arttığını ifade etti. Topçuoğlu, "Gaziantep'te yaşanan ve hepimizi derinden etkileyen, yüreklerimizde büyük acılar oluşturan 54 vatandaşımızın şehit olduğu terör saldırısı ve benzeri saldırıların temel amacı Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne ve vatan topraklarımıza yöneliktir. 15 Temmuz gecesi FETÖ Silahlı Terör Örgütünün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin devamı niteliğindeki bu tür saldırılar karşısında milletçe kenetlenmek, sağ duyulu olmak ve birlik ve beraberliğimizi korumak zorundayız. Terörün panzehiri milli birlik ve beraberliğimizdir. Biz kenetlendikçe, biz saflarımızı sıklaştırdıkça terör yolu ile başarılmak istenen hiçbir şey başarıya ulaşamayacaktır" dedi.

"Ülkemize, kentimize ve milletimize sahip çıkmalıyız"

Gaziantep'in yaptığı atılımlarla Türkiye'nin ve dünyanın göz bebeği bir kent olduğuna dikkat çeken Mustafa Topçuoğlu, "Gaziantep Türkiye'nin ve dünyanın göz bebeğidir. Sanayi alanında gerçekleştirdiği mucizeyi ihracatıyla taçlandırmakta, sağladığı istihdamla yüz binlerce insana aş ve iş kapısı olmaya devam etmektedir. Elbette yaşadığımız bu olaylar hepimizi üzmekte, bizleri derinden etkilemektedir. Terörün en büyük amacı toplamsal barışı ve huzuru bozmak, insanlar arasında korku ve panik oluşturmaktır. Bizlere düşen ise kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmadan bir birimize sahip çıkmak, kentimize, ülkemize, milletimize ve vatanımıza sahip çıkmaktır. Gaziantep teröre geçit vermeyecek, boyun eğmeyecek birlik ve beraberliğini, kardeşliğini korumayı sürdürecektir. Gaziantep sanayisiyle ekonomisiyle ülke kalkınmasına destek vermeyi sürdürecektir. Geçtiğimiz günlerde uğradıkları saldırı sonucu şehit olan 54 vatandaşımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Gaziantep arı gibi çalışmaya devam edecek

Gaziantep'in ve Gazianteplilerin şartlar ne olursa olsun ideallerinden ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğini ifade eden GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, "Sanayisiyle, ekonomisiyle, üretimi ve ihracatıyla Gaziantep üretimini sürdürecek, ekonomiye katma değer katmaya devam edecektir. Belirlenen ekonomik hedeflere ulaşılması için bütün sanayicilerimiz, iş adamlarımız ve ihracatçılarımız insan üstü gayretlerle çalışmalarını sürdürmektedir. Yaşanan olaylar karşısında daha duyarlı ve dikkatli olacağız, ideallerimizden vazgeçmeyeceğiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden ve kastedeceklere karşı daha dikkatli olacağız ve her şeyden önemlisi de milli birlik ve beraberliğimizi koruyarak dik duruşumuzdan bir adım bile taviz vermeyeceğiz" diye konuştu

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu:

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber