Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Mayıs 2016 - 14:38 Yorum: 0

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni kurulan hükumeti tebrik ederek, " Binali Yıldırım başbakanlığındaki güçlü...

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni kurulan hükumeti tebrik ederek, " Binali Yıldırım başbakanlığındaki güçlü yeni hükumetin, Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak adımlar atacağına ve azimle çalışacağına inancımız tamdır" dedi.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında açıklanan 65. Türkiye Cumhuriyeti hükumetinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, yeni Bakanlar Kurulunda görev alan tüm bakanları kutladı.

Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek'in, yeni kabinede Başbakan Yardımcısı olarak yerini korumasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Konukoğlu, "Yeni hükumet üyelerinin tamamının vizyon sahibi isimler arasından seçilmiş olması memnuniyet vericidir" ifadesine yer verdi.

GSO Başkanı Konukoğlu, küresel iktisadi ortamda ve çevre coğrafyamızda yaşanan risklerin yanı sıra artan terör olaylarına işaret ederek, "Türkiye son 14 yılda ekonomi başta olmak üzere her alanda önemli başarılar elde etti. Ancak yapılacak daha çok şey bulunmaktadır. İş dünyasının temsilcileri olarak bizlerin en önemli beklentisi istikrar ve güven ortamının, ekonomide öncelikli dönüşüm programının ve reform sürecinin devam etmesidir. Yeni hükumetin uzun soluklu olması, güven ortamının sürdürülebilir olmasına ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasına önemli katkı sağlayacaktır. Siyasi hayatı boyunca dev projelere imza atan Yıldırım başkanlığındaki 65. hükumetin de, Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak adımlar atacağına ve azimle çalışacağına inancımız tamdır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber