Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

GTB’den, Zafer Bayramı kutlaması

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, tarihe altın harflerle nakşedilen 30 Ağustos Zaferi'nin, dünyada eşi benzeri...

GTB’den, Zafer Bayramı kutlaması

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, tarihe altın harflerle nakşedilen 30 Ağustos Zaferi'nin, dünyada eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94.yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 94 yıl önce Dumlupınar'da kazanılan zaferin, vatan topraklarının düşman işgalinden kurtuluşunun müjdecisi olduğuna vurgu yapan Tiryakioğlu, mesajında "30 Ağustos Zaferi, her şeyden önce düşman işgali karşısında tüm imkansızlıklara ve yokluğa karşı, vatanını müdafaa eden atalarımızın, üstün cesareti ve yüksek iradesiyle kazanılmış onurlu bir varoluş mücadelesidir. 94 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında kazanılan bu zafer, sadece tarihe altın harflerle kazınan bir zafer olmakla kalmamış, yeryüzünde işgal altında olan tüm mazlum halklar içinde bağımsızlık yolunda bir umut ve ilham kaynağı olmuştur. Yiğit ve vatansever ecdadımızın, istiklal uğruna canları ve kanları pahasına kazandıkları bu şanlı zaferin haklı gururunu ve mutluluğunu bugün 94. yıl dönümünde ilk günkü heyecanla yaşıyoruz. Aziz atalarımızın bizlere emanet bıraktığı bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletini ebediyen yaşatmak ve müreffeh yarınlara taşımak ay yıldızlı bayrak altında yaşayan tüm bireyler olarak hepimizin ortak sorumluluğu ve görevidir. Bu duygular içerisinde halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bu zaferi armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber