Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

GTİ yönetimine Koçaş ve Özkök seçildi

AKSARAY (AA) - Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Ahmet Koçaş ile Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ün Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) yönetimine seçildiği bildirildi. ATSO'dan...

GTİ yönetimine Koçaş ve Özkök seçildi

AKSARAY (AA) - Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Ahmet Koçaş ile Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ün Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) yönetimine seçildiği bildirildi.

 ATSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile 137 Ticaret odası ve borsanın ortaklığı ile kurulan GTİ'nin yönetimine Aksaray'dan iki kişinin seçildiği belirtildi.

GTİ'nin gümrükleri modernize etmek ve "yap-işlet-devret" modeli çerçevesinde sınır kapılarını modernize ettiği ifade edilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Ahmet Koçaş Iğdır Dilucu, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise Edirne'deki Kapıkule GTİ gümrük yönetimine seçildi. GTİ'nin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, trafik akışının rahatlatılması ve hızlandırılması, gümrük işlem sürelerinin hızlandırılması, uluslararası standartlarda hizmet sunulması ve sınır kapılarının imajının pozitif yönde değiştirilmesi ve ülkemizin tanıtımıdır.''

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber