Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:33 Yorum: 0

GTO Delegeleri, TOBB Genel Kurulu’na Katıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) delegeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 72'nci Genel Kurulu'na katıldı.

GTO Delegeleri, TOBB Genel Kurulu’na Katıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) delegeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 72'nci Genel Kurulu'na katıldı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirilen genel kuruluna genel kurula, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, GTO Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Bilal Kara, Rıdvan Köksüzer, GTO Yönetim Kurulu üyeleri Ali Değer, Uğur Acıoğlu, Mustafa Bozgeyik, Ömer Faruk Öztekin, Kemal Delioğlu, GTO meclis üyeleri ile GTO Genel Sekreteri Halil Göçer ve GTO Genel Sekreter Yardımcısı Figen Çeliktürk katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, camia olarak Anadolu'nun talepleri ve hayallerinin tercümanı olduklarını belirterek, "Bir olduk, iri olduk, diri olduk" dedi.

Hisarcıklıoğlu,"Odalarımız ve borsalarımız, hizmet kalitesi Avrupa standartlarına ulaşmış, çağdaş kurumlara dönüştü. Tüm çevre coğrafyamızdaki ülkeler için de rol model haline geldiler. Hedeflere ulaşmak istiyorsak, her gün bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Genel Kurul'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş da delegelere hitap etti.

Genel Kurul'da, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, İçişleri Bakanı Efkan Ala, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları, kongre üyeleri ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

Komisyonların sunuşlarını yapmasından sonra genel kurul, dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber