Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Şubat 2017 - 17:33 Yorum: 0

GTO, EBRD işbirliği ile hizmet kalitesini yükseltecek

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Oda üyelerine sunulan hizmet kalitesinin yükseltilmesi, yeni hizmet alanlarının ortaya...

GTO, EBRD işbirliği ile hizmet kalitesini yükseltecek

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Oda üyelerine sunulan hizmet kalitesinin yükseltilmesi, yeni hizmet alanlarının ortaya çıkartılması için işbirliği yaptı.

GTO, 18 ay sürecek proje kapsamında EBRD, Danimarka Sanayi Federasyonu ve SPARK Danışmanlık firması proje ortakları ile birlikte özel sektörün hizmet kalitesini ve bölgenin ekonomik direncini arttırmayı amaçlıyor. Proje kapsamında GTO ve EBRD, GTO'nun tüm üyelerinin potansiyellerini tam anlamıyla ortaya koyabilmeleri için yeni hizmetlerin geliştirileceği proje ilişkin açıklama yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, "Özel sektör ekonomik büyüme için çok önemlidir. Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek adına Odamızın kapasitesini güçlendirerek, yeni iş fırsatları oluşturulması ve mevcut işletmelerin sürdürülmesi ve geliştirilmesini hedefliyoruz. Bu bağlamda yaptığımız anket ve çalıştaylar neticesinde beklentiler alındı, firmaların yapısı incelendi" dedi. Proje sonunda üyelerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacak bir duruma geleceklerine inandıklarını belirten Hıdıroğlu, "Daha fazla ve yeni destek mekanizmaları sayesinde üyelerimizin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacak duruma geleceğiz. Bu proje Türkiye'nin önde gelen Ticaret Odalarından biri olan GTO'da başlatıldı. Bölgedeki diğer odalara da önümüzdeki dönemde yaygınlaştırılacak" dedi.

"Bölgenin iş dünyasında daha güçlü bir ses olmasına yardımcı olmak üzere GTO ile güçlerimizi birleştiriyoruz" ifadelerini kullanan EBRD Gaziantep Ofisi Direktörü Gökhan Karaçetin ise "EBRD Güneydoğu Anadolu'da ekonomik dayanıklılığı sağlamlaştırmaya kararlıdır. EBRD'nin halihazırda bölgedeki işletmelere danışmanlık hizmetleri ve eğitim desteği vermektedir. Gaziantep Ofisi, Türkiye'nin Güneydoğusunda ekonomik direnci sağlamlaştırma sürecinin bir parçası olarak 2014 yılından beri hizmet vermektedir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber