Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 10:08 Yorum: 0

GTO Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu:

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı ve Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu, öğretmenler günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Öğretmenlik...

GTO Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu:

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı ve Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu, öğretmenler günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Öğretmenlik fedekarlık mesleğidir" dedi.

GTO Geçici Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, öğretmenlerin zor şartlarda ülkenin her köşesine ışık tuttuğunu belirterek, "Öğretmenlik fedekarlık mesleğidir. Fedakarlığın en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi ideal olarak benimseyen öğretmenler önemli bir mesleği icra etmektedir. En zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık tutan, fedakarlığın en büyüğünü gösteren ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum. Ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkartmak için gerektiğinde hayatını feda etmekten çekinmeyen başta demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum. Ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum" dedi.

Konukoğlu, öğretmenlerin en büyük mutluluk kaynağının öğrencileri olduğunu vurgulayarak, onların iyi yerlere gelmesi ve ülkesine faydalı işler yapmasının da öğretmenlerin mutluluğuna mutluluk kattığını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber