Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ekim 2016 - 16:43 Yorum: 0

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık:

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Şahinbey ilçesinde terör örgütü DAEŞ'in hücre evine yönelik operasyonda şehit olan...

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık:

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Şahinbey ilçesinde terör örgütü DAEŞ'in hücre evine yönelik operasyonda şehit olan polislere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, Türk milletine de başsağlığı diledi.

Bartık, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğunu belirtti. Hiç kimsenin terörist faaliyetlerle hain amaçlarına ulaşamayacağını vurgulayan Bartık, "Şehrimizin huzuru ve güvenliği uğuruna şehit olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Acılı ailelerimize de sabır diliyorum. Gaziantep emniyetini de özverili çalışmaları nedeniyle kutluyorum. Allah başarılarını artırsın. Kelimelerin anlamını kaybettiği, yüreklerin kor ateşle dağlandığı bu zamanda birlik ve beraberliğimizi daha da artırmalıyız. Allah, şehrimize bir daha böyle acılar yaşatmasın" ifadelerine yer verdi.

Terörün her türlüsünü lanetleyen Bartık, terörden medet umanların da heveslerinin kursağında kalacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber