Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 10:23 Yorum: 0

GTSO üyelerine "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" anlatıldı

GİRESUN (AA) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) tarafından "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" ile ilgili üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Oda...

GTSO üyelerine '6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu' anlatıldı

GİRESUN (AA) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) tarafından "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" ile ilgili üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Oda binasında yapılan toplantıda konuşan GTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu, il genelinde 14 ilçede bilgilendirme toplantısı yaptıklarını söyledi.

Toplantının ilkini Dereli ilçesinde gerçekleştirdiklerini aktaran Halilbeyoğlu, "İkincisini ise Giresun'da yapıyoruz. İl genelinde 14 ilçede bu bilgilendirme toplantılarını gerçekleştireceğiz" dedi.

GTSO olarak üyeleriyle Giresun ve Giresun ekonomisine katkı sağlayacak projelerin yanı sıra bilgilendirme etkinliklere de imza atma attıklarını dile getiren Halilbeyoğlu, "Bilgilendirme etkinliklerine büyük önem veriyoruz. Üyelerimizi ilgilendiren önemli kanun ve düzenlemelerle ilgili üyelerimize bilgiler veriyoruz. Böylelikle üyelerimiz eksiklerini tamamlıyorlar" diye konuştu.

Toplantıda iş güvenliği ve iş sağlığı uzmanları tarafından oda üyelerine "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" hakkında bilgi verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber