Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 22 Ağustos 2016 - 14:03 Yorum: 0

GTÜ’de Çocuklar ve Çevre buluşması

Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Bölgesinde bulunan Sevgi Evleri ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşayan çocuklara, yüzme ve daha birçok etkinlik ile çevre...

GTÜ’de Çocuklar ve Çevre buluşması

Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Bölgesinde bulunan Sevgi Evleri ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşayan çocuklara, yüzme ve daha birçok etkinlik ile çevre bilinci aşılayacak.

Marmara Deniz'ini potansiyel olumsuzluklara ve kirlenmeye karşı koruma sorumluluğu bilinci ile çalışmalarını sürdüren Türk Balıkadamlar Spor Kulübü tarafından düzenlenen "Uluslararası Marmara Sualtı Görüntüleme Festivali" bu yıl 16'ıncı kez yapılacak. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) festival kapsamında çocuklara doğa bilincini aşılamak için bir gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 25 Ağustos Perşembe günü GTÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı (SKS) tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi ile Gebze Bölgesinde bulunan Sevgi Evleri ve Çocuk Esirgeme Kurumunda yaşayan çocuklar gönüllerince bir gün geçirecek.

Doğa yürüyüşleri, yüzme ve daha birçok etkinliğin yapılacağı programda doğal hayatın önemine vurgu yapılarak çocuklara çevre bilinci aşılanacak. Daha önce de çocuklara yönelik pek çok programda kapılarını çocuklara açan GTÜ, her kesimden çocukları üniversitenin akademik ve doğal ortamı ile buluşturmuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber