Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 19 Eylül 2016 - 17:03 Yorum: 0

GTÜ’lü araştırmacıya ’Elektromanyetikte Üstün Başarı’ ödülü

Dünyada alanındaki en prestijli ödüllerinden biri olan Leopold B. Felsen Vakfı 2016 Elektromanyetikte Üstün Başarı Ödülü, GTÜ'lü Arş.

GTÜ’lü araştırmacıya ’Elektromanyetikte Üstün Başarı’ ödülü

Dünyada alanındaki en prestijli ödüllerinden biri olan Leopold B. Felsen Vakfı 2016 Elektromanyetikte Üstün Başarı Ödülü, GTÜ'lü Arş. Gör. Mehmet Burak Özakın'ın oldu.

Çalışmaları ile alanında dünyaca önemi başarılara imza atmış Prof. Dr. Leopold B. Felsen anısına 2005 yılından beri verilen Elektromanyetikte Üstün Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Elektromanyetik alanında en prestijli ödüllerden birisi olan ödüle, Türkiye'den Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Arş. Gör. Mehmet Burak Özakın layık görüldü. GTÜ Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serkan Aksoy danışmanlığındaki doktora öğrencisi Arş. Gör. Mehmet Burak Özakın, ödülü 2016 yılı değerlendirmesi sonucunda alarak GTÜ" ye önemli bir başarı kazandırdığını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber