Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Ekim 2016 - 17:53 Yorum: 0

Güç Koleji’nin minikleri at çiftliğinde eğlendi

Güç Koleji'nin İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Yenimahalle Özbek At Çiftliği'ni ziyaret etti.

Güç Koleji’nin minikleri at çiftliğinde eğlendi

Güç Koleji'nin İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Yenimahalle Özbek At Çiftliği'ni ziyaret etti.

Okulun, 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıf öğrencileri, sınıf ve branş öğretmenleri ile birlikte geldikleri çiftlikte, önce hep birlikte açık havada keyifli bir kahvaltı yaptılar. Yazdan kalma havanın tadını çıkaran öğrenciler, sabırsızlıkla soluğu çiftlikteki atların yanında aldılar. İlköğretim öğrencileri, daha sonra bakıcıları yanlarında olan atları sevdiler, hem de binerek, keyifli anlar yaşadılar. Etkinliği değerlendiren minik öğrenciler, ata binmenin oldukça zevkli geçtiğini ve çok eğlendiklerini belirterek, bu tür faaliyetlerin tekrarını dileyerek, okul yönetimine teşekkür ettiler.

Güç Koleji Kurucusu Ali Osman Çetin de eğitim-öğretimde ilköğretimden ortaöğretime kadar başarı odaklı bir sistem yürüttüklerini ifade ederek, "Sosyal faaliyetleri de en az eğitim kadar önemsiyoruz" dedi.

Öğrencilerin bu tür aktivitelerde, birlik beraberlik bilinci geliştirdiklerini, kaynaştıklarını ve de sosyalleştiklerini anlatan Çetin, "Öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecinin stresli atmosferinden bir nebze de olsa kurtulmalarına vesile olduk. Kendilerine fayda sağlayacağına inandığımız organizasyonların her zaman içinde olacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber