Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Güce Kaymakamlığı'ndan üniversite öğrencilerine eğitim desteği

GİRESUN (AA) Güce Kaymakamlığınca üniversite öğrencilerine eğitim desteğinde bulunulduğu bildirildi.Güce Kaymakamı Ahmet Akyürek, ilçe genelinde 4 yıllık fakülte eğitimi gören 120...

Güce Kaymakamlığı'ndan üniversite öğrencilerine eğitim desteği

GİRESUN (AA) Güce Kaymakamlığınca üniversite öğrencilerine eğitim desteğinde bulunulduğu bildirildi.

Güce Kaymakamı Ahmet Akyürek, ilçe genelinde 4 yıllık fakülte eğitimi gören 120 öğrenciye toplam 32 bin lira nakdi yardımda bulunulduğunu söyledi.

Kaymakamlığın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca gerçekleştirilen yardımların yılda bir kereye mahsus yapıldığını ifade eden Akyürek, "Vakfımızın imkanları ölçüsünde maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine karşılıksız burs veriyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın imkanlarını eğitim öğrenim için seferber ediyoruz. Yeter ki öğrencilerimiz devletine, milletine faydalı birer birey olsunlar. Üniversiteyi kazanan ve maddi sıkıntı çeken öğrencilerimize vakfımızın imkanları ölçüsünde bundan sonraki yıllarda da devamlı destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

ETİKETLER: YARDIM
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber