Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 10:23 Yorum: 0

Güce'de öğrencilere giysi yardımı

GİRESUN (AA) - Güce'de 287 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.Güce Kaymakamı Ahmet Akyürek’in girişimleri ve Güce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın katkıları ile Güce'de ihtiyaç...

Güce'de öğrencilere giysi yardımı

GİRESUN (AA) - Güce'de 287 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

Güce Kaymakamı Ahmet Akyürek’in girişimleri ve Güce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın katkıları ile Güce'de ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri AŞ. tarafından 287 öğrenciye giysi yardımı gönderildi.

Gönderilen yardım paketleri ilçedeki tüm okullarda Kaymakam Ahmet Akyürek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen eşliğinde belirlenen öğrencilere dağıtıldı.

Kaymakam Ahmet Akyürek, firmanın duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu ve eğitim - öğretime yaklaşımının alkışı hak ettiğini belirterek, “Bu tür duyarlı firmaların sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yardım sayesinde 83 ihtiyaç sahibi öğrencimizin hem giyim ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandı hem de öğrencilerimiz mutlu oldu. Girişimlerimize olumlu cevap vererek öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı sevindiren bu anlamlı yardımlardan dolayı LC Waikiki Yönetim Kurulu üyelerine, çalışanlarına ve emeği geçen herkese öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 Yardım paketlerinin içinde ayakkabı, mont, kaban, kazak, pantolon, eşofman, çanta,  atkı gibi ürünlerin olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber