Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 02 Haziran 2018 - 15:43 Yorum: 0

"Güçlü bir sistem ve meclisle yolumuza devam edeceğiz"

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı, 24 Haziran'da Türkiye'nin güçlü bir sistem ile yoluna devam edeceğini söyledi.

'Güçlü bir sistem ve meclisle yolumuza devam edeceğiz'

Kahtalı, 24 Haziran seçimleri kapsamında Niyazi Mısri Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, Özal Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 Kahtalı, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Niyazi Mısri Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, 24 Haziran'da yapılacak seçimler için destek istedi.

 Çalışmalar kapsamında Özal Köyü Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısına katılan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitingine gelirken, Özal Mahallesi'nde durup, mahalle sakinleriyle sohbet ettiğini belirtti.

 Kahtalı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişin bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, "Parlamenter Sistemin yüzyıllık bir geleneği var. Şimdi bir yol ayrımındayız. 16 Nisan referandumunda onayladığımız, 24 Haziran'da da başkanlık sistemine geçeceğimiz bir seçim var. Tüm mazlumların lideri inşallah milletimizin desteğiyle bu ülkede başkan olacak. Daha hızlı karar alabilen, bürokratik engelleri aşmış bir ülke olacak" dedi.

 İçerdeki ve dışarıdaki hainlerin temizlenmesiyle 2023'te ülkenin tamamen terörden arındırılacağını kaydeden Kahtalı, "İçeride ve dışarıda ülkemize tuzak kurmak isteyen bir tek terörist kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. En son ekonomik darbe yapmaya çalıştılar ama milletimiz sahip çıkarak, elindeki dövizleri bozdurup oyunu bozdular. 15 Temmuz'da meydanlara çıkarak ölümü göze alan bu milleti, yoklukla korkutamazlar. Bu millet, bir karış toprağını kimseye vermez. Milletimiz hainlere de asla fırsat vermez" diye konuştu.

 Özal Mahallesi'nin her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durduğunu dile getiren Kahtalı, "Her zaman tarafını net ortaya koydu. Tavrını hak ve adaletten yana koydu. Bu ülkeye bel bağlayan mazlumlar için tarafını net bir şekilde ortaya koydu ve Cumhurbaşkanımızın yanında oldu. Şimdi şöyle bir söylenti çıkarıyorlar, 'Cumhurbaşkanlığında reise vereceğiz, milletvekilliğinde başka partilere vereceğiz.' Cumhurbaşkanımızı reis yapıp, 'bütün dünyayla uğraş, bütün terör guruplarıyla uğraş' diyeceğiz ama meclisteki sayısı düşürüp, ellerini arkadan bağlayacağız. Böyle bir şey mümkün mü? İnşallah güçlü bir mecliste cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz" şeklinde konuştu.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber