Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mayıs 2018 - 17:14 Yorum: 0

"Güçlü bir Türkiye ve lider yapısına ihtiyaç var"

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir lider yapısına ihtiyaç var.

'Güçlü bir Türkiye ve lider yapısına ihtiyaç var'

İnşallah büyük bir oy potansiyeliyle, büyük bir destekle başta cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde seçilmesi, diğer taraftan da Malatya'da bizler güçlü bir şekilde çıkmak istiyoruz" dedi.

 Çakır, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler kapsamında Yeşiltepe Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

 Esnafların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Çakır, "Önemli bir seçim sürecine yaklaşıyoruz. Sıradan bir seçim değil, yeni bir sisteme geçiş. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş seçimi. Türkiye'nin aslında bölgenin hareketliliğinden, çevremizdeki ülkelerde yaşanan krizlere bakıldığında güçlü bir Türkiye ve güçlü bir lider yapısına ihtiyaç var. İnşallah büyük bir oy potansiyeliyle, büyük bir destekle başta cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde seçilmesi, diğer taraftan da Malatya'da bizler güçlü bir şekilde çıkmak istiyoruz. Güçlü bir meclisin oluşması bizler için çok çok önemli" dedi.

 Çakır, Türkiye'nin AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte bölgede dengeleri değiştirdiğini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletlerde dengelerde bir değişme oldu. Türk ekonomisinin de çok hızlı büyümesi bir çok camiayı, özellikle emperyalist yapıları rahatsız ediyor. Dolayısıyla Türkiye bu haklı mücadelesini sürdürüp, mazlumun ve mağdurun yanında durmaya devam edecek. Bizlerde ülkemizin hem ekonomik gelişmesine hem de siyasal yönden daha güçlü hale gelmesi için elimizden gelen her türlü çabayı sonuna kadar göstereceğiz. Çünkü biz bunu bir dava olarak görüyoruz. Ülke, gelecek davası. Bu bir vatan ve bayrak davasıdır."

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber