Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 23:13 Yorum: 0

Güçlükonaklı kadınlara kanser eğitimi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Halk Sağlığı Müdürlüğünce yürütülen taşımalı kanser taraması programı çerçevesinde Güçlükonak'ta 15 bayana kanser konusunda eğitim verildi.Güçlükonak'tan...

Güçlükonaklı kadınlara kanser eğitimi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Halk Sağlığı Müdürlüğünce yürütülen taşımalı kanser taraması programı çerçevesinde Güçlükonak'ta 15 bayana kanser konusunda eğitim verildi.

Güçlükonak'tan alınan 15 bayan, Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne ait araçla Cizre Toplum Sağlığı Merkezinde faaliyet gösteren Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezine getirildi.

Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi doktorları ve çalışanlarınca bayanlara kendi kendine meme muayenesi ve rahim ağzı kanseri konusunda eğitim verildi.

Program sonunda müdürlükçe misafir edilen bayanlar, sağlık personeli ile birlikte hastane yemekhanesinde öğle yemeği yedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber