Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 30 Ağustos 2014 - 18:44 Yorum: 0

Gücün yolu birlikten beraberlikten geçiyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Biz çok güçlüyüz, çünkü biz eşkıyanın dünyaya hükümdar olmayacağını biliyoruz. O nedenle ayrışmayacağız, beraber olacağız, güçlü olacağız. Gücün yolu birlikten, beraberlikten geçiyor" dedi.

Gücün yolu birlikten beraberlikten geçiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Biz aşırı güçlüyüz, sebebi ise biz eşkıyanın dünyaya hükümdar olmayacağını biliyoruz. O nedenle ayrışmayacağız, beraber olacağız, canlı olacağız. Gücün yolu birlikten, beraberlikten geçiyor' dedi.

Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi nedeni ile yenilenen Lozan Parkı'nın açılış törenine katıldı.

Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleriyle parkın açılış kurdelesini kestikten sonra yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu, merasim sırasında 'Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz' diye güzel bir türkü dinlediklerini söyledi. 

Kılıçdaroğlu, 'Biz aşırı güçlüyüz, sebebi ise biz haklıyız. Biz aşırı güçlüyüz, sebebi ise biz eşkıyanın dünyaya hükümdar olmayacağını biliyoruz. O nedenle ayrışmayacağız, beraber olacağız, canlı olacağız. Gücün yolu birlikten, beraberlikten geçiyor. Gücün yolu mahalli yönetimlerin halka güzel hizmet vermesinden geçiyor. Belediye Başkanımızı kutluyorum. Çankayalılar'ı kutluyorum. Böyle bir belediye başkanı seçtiğiniz için o size hizmet edecek. Göreceksiniz, Çankaya aşırı daha güzel bir Çankaya olacak' halinde konuştu.  

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de 30 Zafer Bayramı'nı kutlayarak başladığı konuşmasında, 'Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal aydınlığı' dedi. 

Yerel seçimlerden sonra genç bir kadronun Çankaya'da çalışmaya başladığını belirten Taşdelen, bu genç ekibin, Kılıçdaroğlu'nun güvenini boşa çıkarmamak için 'gece gündüz demeden' çalıştığını anlattı. 

Seçimlerde Çankaya'yı markalaştıracakları sözünü verdiklerini anlatım eden Taşdelen, şunları kaydetti:

'Bu güveni boşa çıkarmayacağız, bu güvenin her süre sahibi olacağız. İddialı olacağız, atalete teslim olmayacağız. Klasik belediyecilik anlayışını terk edip, yeni bir anlayışla çalışacağız. Biz biliyoruz ki bir belediye başkanının makamı, halkın gönlüdür. Duvarsız bir belediye sözü vermiştik. Bu söz kapsamında her vakit halkla beraber olmak için belediyenin kapılarını peşine kadar açtık. Hangi partiye oy verirse versin bir belediye hepimizin belediyesi olmalıdır, Çankaya Belediyesi hepimizin belediyesidir.'

Çalışmalara evvela kendi evlerinden başladıklarına işaret eden Taşdelen, belediye çalışanlarıyla yüzde 15'e varan zammı öngören toplu sözleşme imzaladıklarını bildirdi. 

Taşdelen, Çankaya'nın bütün cadde ve sokaklarında öğrencilik yıllarında Newyork'ta gördüğü, hususi ve ince asfalttan renkli kaldırım döşemesi çalışması başlattıklarını ve bunu en kısa zamanda tamamlacaklarını da sözlerine ekledi. 

Törene, Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Tekin Bingöl, Emel Yıldırım, Seyhan Erdoğdu, bazı milletvekilleri ile birtakım Parti Meclisi üyeleri katıldı.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber