Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:55 Beyoğlu’nda halk pazarında “aşağılama” cinayeti kamerada: 5 yıllık kin cina...14:55 Başkan Çerçioğlu, Çine’de vatandaşlarla buluştu14:54 Mahmut Arıkan: "Hakkımı helal etmem"14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi
Sami Er
Spor 05 Ekim 2022 - 21:18 Yorum: 0

Guidetti: "Çok iyi kalitedeki bir takıma karşı 3-0 kazanmak önemliydi"

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, Kanada galibiyetinin ardından, "Çok iyi kalitedeki bir takıma karşı 3-0 kazanmak önemliydi"...

Guidetti: 'Çok iyi kalitedeki bir takıma karşı 3-0 kazanmak önemliydi'

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, Kanada galibiyetinin ardından, "Çok iyi kalitedeki bir takıma karşı 3-0 kazanmak önemliydi" dedi.

Polonya ve Hollanda'daki ortaklaşa düzenlediği 2022 Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda bugün Lodz şehrinde Atlas Arena'da Filenin Sultanları, Kanada'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Milli Takım Kanada'yı 25-22, 26-24 ve 28-26'lık setlerle set vermeden geçti. Son 16 turunda ikide iki yapan Kadın Milli Takım, grup aşamasından beri de üst üste 6. galibiyetine ulaşmış oldu.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Kadın Milli Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, "Bu 3 puan için çok mutluyuz. Çünkü çok iyi kalitedeki bir takıma karşı kazandık. 3-0 kazanmak önemliydi. Bu maçı bir kenara bırakıp önümüzdeki maçı düşünmeye başlayacağız" dedi.

Ebrar'ın göstermiş olduğu performansla ilgili ise Guidetti, "Ebrar sadece bugün değil, turnuvanın başlangıcından beri çok iyi ve istikrarlı bir performans gösteriyor. Açıkça söylemeliyim ki; ilk maçtan bu yana çok iyi bir oyun çıkarıyor. Onun bu güzel oyunu bana gurur veriyor ve onun için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Sahaya çok daha fazla kalite yansıtmalıyız"

Önümüzdeki ABD ve Sırbistan karşısında oynanacak maçlar için ise İtalyan teknik adam, şunları söyledi: Sahaya bugüne kadarkinden çok daha fazla kalite yansıtmalıyız. ABD ve Sırbistan ile oynarken en küçük bir detay her şeyi etkileyebilir ve değiştirebilir. Bundan dolayı bu küçük detaylar konusunda çok dikkatli olmalı ve ona göre oynamalıyız."

Ebrar: "Bugün takım olarak sahaya en iyimizi verdiğimizi düşünüyorum"

Maçın yıldızı Ebrar Karakurt ise maç ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Kanada'ya karşı 3-0 gibi bir skorla kazandığımız için mutluyuz. Onlara karşı oynamak daha önceki maçlarda çok kolay olmamıştı. Bugün takım olarak sahaya en iyimizi verdiğimizi düşünüyorum. Çok mutluyuz. Bundan sonraki maçlarda oynayacağımız takımlar grubun en iyi takımları, Sırbistan ve ABD. Bu iki takıma karşı maçı kazanmak bugünkü maç kadar kolay olmayacaktır. Ama özgüvenli bir şekilde sahaya çıktığımızda ve en iyi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım olmadığını da biliyoruz. Umarım performansımızı en yüksek seviyede sahaya yansıtıp ülkemize iki maçta da güzel galibiyetler getiririz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber