Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 24 Ağustos 2017 - 07:33 Yorum: 0

Gülcü, güven tazeledi

AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut başkan Efdal Gülcü, yeniden başkanlığa seçildi.

Gülcü, güven tazeledi

AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut başkan Efdal Gülcü, yeniden başkanlığa seçildi.

Oltu Belediyesi Efkan Ala Kültür Evi'nde gerçekleştirilen AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde yoğun güvenlik tedbiri alındı. Divan kurulu oylamasıyla Erzurum İl Koordinatörü Alaattin Güven, divan başkanı oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede divan üyelerinin belirlenmesinin ardından mevcut yönetimin faaliyet ve denetim kurulu raporu ibra edildi.

Seçim öncesi protokol üyeleri birer konuşma yaparken kongrenin birlik ve beraberliğe vesile olması temennisinde bulundular. Daha sonra tek liste halinde gidilen seçimde Efdal Gülcü, yeniden AK Parti Oltu İlçe Başkanlığına seçildi.

"Kongreye eksik evrak gerekçesi damga vurdu"

AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi olaylı geçti. Günler öncesinden adaylığını açıklayan Emrah Ceylan ve ekibi polis eşliğinde salondan çıkarıldı.

Kongrede adaylar Efdal Gülcü ve Emrah Ceylan adaylık başvurusunda bulundu. Evrak eksikliğini gerekçe göstererek Emrah Ceylan'ın adaylık başvurusunu divan başkanı Alaattin Güven kabul etmezken salonda tartışma çıktı. Ceylan ve taraftarlarının itirazlarını kabul etmeyen divan başkanı Güven, polis eşliğinde Emrah Ceylan ve ekibinin salondan çıkarılmasını istedi.

Salon dışında da bir süre devam eden tartışmalar sonrası Emrah Ceylan ve taraftarları itirazlarından bir sonuç alamayacaklarını anlayınca olaysız bir şekilde kongrenin yapıldığı alanı terk etti.

Kongreye AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir ve Orhan Deligöz'ün yanısıra İl Başkanı M. Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Olur, Narman ve Şenkaya Belediye Başkanları ve parti ilçe başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Gülcü, güven tazeledi

Gülcü, güven tazeledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber