Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 10:08 Yorum: 0

Güllük Caddesi’nin ’ün bir bölümü trafiğe kapatılıyor

ASAT Genel Müdürlüğü'nün yağmur suyu inşaat çalışmaları nedeniyle Güllük Caddesi'nin (Anafartalar) bir bölümü 8 Ekim Cumartesi gününden itibaren...

Güllük Caddesi’nin ’ün bir bölümü trafiğe kapatılıyor

ASAT Genel Müdürlüğü'nün yağmur suyu inşaat çalışmaları nedeniyle Güllük Caddesi'nin (Anafartalar) bir bölümü 8 Ekim Cumartesi gününden itibaren 20 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Güllük Caddesi ve Tonguç Caddesi kesişiminde yağmur suyu inşaatı çalışması yapılacağı belirtildi. Çalışmalar nedeniyle UKOME kararıyla Güllük Caddesi'nin Sokullu Caddesi-Tonguç Caddesi arasındaki bölümünün batı aksının 8 Ekim- 28 Ekim tarihleri arasında trafiğe kapatılacağı bildirildi. Sürücülerin bu süreçte alternatif olarak Yavuz Caddesi-Turgut Reis Caddesi- Tonguç Caddesi güzergahını kullanacakları kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber