Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 25 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Gültan Kışanak, kadınların sorunlarını dinledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Hasırlı Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi

Gültan Kışanak, kadınların sorunlarını dinledi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Hasırlı Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Kışanak’ın Diyarbakır Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (DİKASUM) Hasırlı Şubesi’ni ziyaret ederek kadınlarla bir araya geldiği bildirildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Politikaları Daire Başkanı Yüksel Acer ve DİKASUM Hasırlı Şubesi çalışanlarının da katıldığı ziyarette, kadınlar, evde hazırladıkları yiyecekleri DİKASUM’a getirerek Kışanak’la birlikte kahvaltı yaptı.

Kışanak, DİKASUM Hasırlı Şubesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında çalışanlardan bilgi aldı, ardından kadınların sorunlarını dinledi.

Kadınların Kışanak’tan temizlik, pazar yerinin kurulması ve Çifte Havuzlar Mezarlığı’nın yolunun yapılmasını talep ettiği belirtildi.

Kışanak’ın taleple olumlu yaklaştığı ve çözüm için talimat verdiği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber