Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ağustos 2016 - 16:58 Yorum: 0

Gültekin Gencer: “Kimse Antalyaspor’un kapısına kilit vuramaz”

Antalyaspor Eski Başkanı Gültekin Gencer sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, kimsenin Antalyaspor'un kapısına kilit vuramayacağını belirterek,...

Gültekin Gencer: “Kimse Antalyaspor’un kapısına kilit vuramaz”

Antalyaspor Eski Başkanı Gültekin Gencer sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, kimsenin Antalyaspor'un kapısına kilit vuramayacağını belirterek, yarın oynanacak Osmanlıspor maçı öncesinde takıma başarılar diledi.

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Eski Başkanı Gültekin Gencer, yarın oynanacak Osmanlıspor maçı öncesinde sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Antalyaspor için neler yaptığını kamuoyunun taktirine bıraktığını belirten Gencer, "Benim Antalyasporlu olma sorumluluğum bir gün sonraki maçı düşünerek cevap hakkımı ertelemeyi gerektiriyor. Antalyaspor'la kişisel beklentileri olanların bu makamın sorumluluğunu ve oturdukları makamı hak etmeden "atanmış" olmalarını da unutuyor olup, itibarsızlaştırma, yalan yanlış beyan vermiş olmalarını çevrelerindeki üç, beş riyakar, Antalyaspor'un kan emici asalaklarının gazı olduğunu düşünerek kendisini artık Antalyaspor için güzel şeyler yaparak daha doğru davranmış olacağını hatırlatmak isterim" dedi.

"Kötü niyetli ifadeler kullanılmasını manidar görmekteyim"

Açıklamada bir takım göndermelerde de bulunan Gencer, "Kulüp yönetmekle, kendi şirketlerini yönetmeyi karıştırmasınlar. Antalyaspor'un tarihinde yakaladığı bu fırsatı "stadı, tesisleri ve ligi güzel bir yerde tamamlamış, reytingi yüksek bir takımı" değerlendirmek yerine devamlı basın önünde kötü niyetli ifadeler kullanılmasını manidar görmekteyim. Antalyaspor'un kapısına kilit vurmaya hiç kimsenin gücü yetmedi, yetmez şimdilik kamuoyunun dikkatine sunuyor yarın Antalyaspor'umuzun başarılı olması için tüm kalbimizle o statta olacağız" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber