Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:54 Ataşehir’de tır yan yattı, cadde trafiğe kapatıldı18:53 İçişleri Bakanlığı Yerlikaya: “Tokat Valimiz, AFAD ve ilgili kurumlarımızın...18:53 Ayhan Bora Kaplan davası sanığı: “Sözde tetikçiliğimi yapan adamlarla bir a...18:50 Beyoğlu’nda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı18:49 13. Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı18:43 Türkiye’de artış hızı Avrupa’nın 3 katından fazla18:40 Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ın ilk duruşması sona erdi18:34 Sarıyer’de taksiciyi öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: "Taksiciden p...18:31 Emniyet verilerini paylaşan polis tutuklandı18:29 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler18:29 Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...
Yerel 19 Aralık 2014 - 13:28 Yorum: 0

Gülüç Belediyesinden Atatürk Anıtı çalışması

ZONGULDAK (AA) - Gülüç Belediyesi tarafından belde girişinde bulunan Atatürk Anıtı, belediye hizmet binası yanına taşındı.Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, gazetecilere yaptığı...

Gülüç Belediyesinden Atatürk Anıtı çalışması

ZONGULDAK (AA) - Gülüç Belediyesi tarafından belde girişinde bulunan Atatürk Anıtı, belediye hizmet binası yanına taşındı.

Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlara belediyenin imkanları doğrultusunda hizmet etmek istediklerini söyledi.

Beldenin daha güzel bir görünüme kavuşması için her türlü olumlu eleştiriye açık olduklarını belirten Demirtaş, "Beldemizin girişinde orta bölümde bulunan Atatürk Anıtı belediyemiz giriş bölümüne alındı ve o bölge geniş bir alana kavuşturuldu. Yine belediyemiz vatandaşlarımızdan gelen her türlü şikayet ve önerileri büyük bir titizlik ile değerlendirmekteyiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber