Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 10:33 Yorum: 0

Gülüç'te altyapı çalışmaları

ZONGULDAK (AA) – Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, altyapı çalışmaları devam ediyor.Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldeye...

Gülüç'te altyapı çalışmaları

ZONGULDAK (AA) – Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, altyapı çalışmaları devam ediyor.

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldeye önemli hizmetler kazandırmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

Sorunların çözümü için tüm imkanları seferber ettiğini vurgulayan Demirtaş, şunları söyledi:

 "Sosyal alanların genişletilmesini ve bu alanların vatandaşlarımız tarafından benimsenmesini istiyoruz. Gülüç'ü bir cazibe merkezi haline getirmek en büyük hedefimiz. Çamur ve toz içerisindeki yolları beldemize yakışır hale getiriyoruz. Beldemizde vatandaşlarımızın yaşadığı en önemli sorunların başında ise beldemizde bir düğün salonu bulunmamasıydı. Belediye olarak modern bir düğün salonunu tamamlamak üzereyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenecek bir etkinlikle açılışını gerçekleştireceğiz, beldemize hayırlı uğurlu olsun."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber