Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ağustos 2016 - 09:13 Yorum: 0

Gülümseten talepler

Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı AK Masa Birimi vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini dinleyerek çözüme ulaştırma...

Gülümseten talepler

Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı AK Masa Birimi vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini dinleyerek çözüme ulaştırma konusunda yoğun bir çaba sarf ediyor.

Keçiören Belediyesi'nin Keçiörenli'lerin hayatlarını kolaylaştırmak ve yerel yönetici olmanın sorumluluğu ile vatandaşı dinlemek amacıyla kurduğu AK MASA Birimine yüz yüze görüşme, telefon, e-mail, sosyal medya aracılığıyla son 7 ayda 9 bin 517 başvuru yapıldı. Bilgi almak, talep iletmek başta olmak üzere çeşitli nedenlerle Call Centerı arayanların sayısı ise 71 bin 663'ü buldu.

ALO AK Masa korkuyorum, evimdeki fare ölüsünü alır mısınız?

Vatandaşın taleplerini çözmek için tüm iletişim kanallarını kullanan AK Masaya bazen ilginç talepler de ulaşıyor. Başvuranlar arasında "evimin mutfağında fare öldü, ben fareden çok korkarım, gelin ölüsünü alın" diyen de var... "Mahallemizdeki sokak köpekleri her gürültüde havlıyor, köpeklerin havlamasının engellenmesini istiyorum" diyen de ...

En ilginç talep ise "yan tarafımıza bina yapılacak, pencerem ve balkonumun önü kapanacak, benim önüm kapanırsa psikolojim bozulur, önümü kapatmayın" diyen bir vatandaştan geldi.

AK Masa yetkilileri taleplerle ilgili şunları söyledi: "Bazen çok ilginç taleplerle de karşılaşabiliyoruz. "Evimin önünde böcek yapan ağacı kestireceğim, birinci katta oturan yaşlı kadın ikna olmuyor, gelin o kadını ikna edin, kaldırıma arabaların park etmemesi için kaldırımlara dikenli tel konulmasını istiyorum." diyenler de oluyor. Biz her talebi dikkatle dinliyor en geç 15 gün içinde olumlu veya olumsuz sonuca ulaştırıyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber