Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Eylül 2016 - 10:23 Yorum: 0

Gülüş tasarımında Bonding ve Porselen Laminalar yöntemi

Gülüş tasarımında kişinin daha düzgün ve daha güzel bir gülüşe sahip olmasının amaçlandığını belirten Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Yrd.

Gülüş tasarımında Bonding ve Porselen Laminalar yöntemi

Gülüş tasarımında kişinin daha düzgün ve daha güzel bir gülüşe sahip olmasının amaçlandığını belirten Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, birkaç yöntem ile dişlere zarar vermeden uygulama yapılabileceğini söyledi.

Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, "Bonding yöntemi, dişlere zarar vermeden ufak düzeltmeler ve dişlerdeki kırık çatlak bölümlerinin düzenlemesi ile uygulanmaktadır. Porselen laminalar (Laminate Veneers) uygulamasıdır. Porselen Lamine diş uygulamasında kişinin dişlerine minimum zarar gelerek maximum efektif gülüş sağlanabiliyor." dedi.

Kişinin farklı istekleri olduğunu kaydeden Yrd. Doç. Dr. Kışlaoğlu, "Bazı insanlar daha uzun dişler isteyebilir, bazı orta yaşlı birey de dudaklarının kırışıklığından şikayetçidir, dudak desteği isteyebilir. Bu yüzden hekim hastaya mumdan dişler hazırlar, ağız içerisinde dener ve gülüşün tasarımını mumdan dişleri düzenleye düzenleye oturtur. Ondan sonra bu dişler tek tek bilgisayar ortamında okutularak ortaya içinde metal desteği olmayan gayet doğal gerçek dişten ayırt edilemeyen dişler hazırlanır ve bu dişler kişinin yüzüne uygun şekilde yapıştırılır. Bu işlemler toplam bir hafta gibi kısa bir sürede hekimi 3 defa ziyaret ederek sağlanmış oluyor. Bu uygulamanın sonunda kişinin kendine olan öz güveni artmış oluyor." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber