Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 25 Temmuz 2014 - 13:18 Yorum: 0

Gümrük kapılarında oy verme işlemi

Edirne'nin Kapıkule, İpsala, Hamzabeyli ve Pazarkule ile Kırklareli'nin Dereköy gümrük kapılarına sandıklar yerleştirildi

Gümrük kapılarında oy verme işlemi

EDİRNE / KIRKLARELİ (AA) - Cumhurbaşkanı seçimi için Edirne'nin Kapıkule, İpsala, Hamzabeyli ve Pazarkule gümrük kapıları ile Kırklareli'ndeki Dereköy Gümrük Kapısı'nda hazırlıklar tamamlandı.

Edirne'deki Kapıkule Gümrük Kapısı'na 8, İpsala Gümrük Kapısı'na 2, Hamzabeyli, Pazarkule ve Dereköy gümrük kapılarına da birer sandık yerleştirildi.

Vatandaşların oylarını kullanacakları yerlere Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından hazırlanan ve yurt dışından gelen seçmenlerin oylarını nasıl kullanacaklarıyla ilgili bilgilendirici broşürler asıldı.

Kırklareli İl Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Özkök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili oy verme işleminin gümrük kapılarında yarın başlayacağını, 10 Ağustos'ta sona ereceğini söyledi.

İpsala Gümrük Kapısı'ndan geçerek Edirne'ye gelen Nevin Çavuş ise gurbetçilerin de cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanacak olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi. 

Fransa'dan geldiğini belirten Çavuş, kendilerine oy kullanma imkanı sağlayan yetkililere teşekkür etti, seçimin hayırlı olmasını diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber