Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 26 Temmuz 2014 - 12:03 Yorum: 0

Gümrük kapılarında oy verme işlemi

Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde 5 sandık kuruldu

Gümrük kapılarında oy verme işlemi

ANTALYA (AA) - Cumhurbaşkanlığı seçimi için Antalya Dış Hatlar Terminali gümrük kapısında gurbetçilerin oy kullanması amacıyla 5 sandık kuruldu.

Antalya l Seçim Kurulu Başkanlığından Antalya Dış Hatlar Terminali'ne tahsis edilen 5 sandıkta oy kullanma işlemleri başladı. Vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren kimlik ve pasaportlarıyla sandıklara gelerek oy kullandı.

Sandıkta ilk oy kullanan isimlerden gurbetçi Ecem İş, demokrasi için oy kullandığını ve seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını dilediğini söyledi. İş, ilk kez cumhurbaşkanı seçmek için oy kullandığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Almanya'dan Türkiye'ye gelen Cem Maraşlı, seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Maraşlı, cumhurbaşkanı olacak kişinin demokrasiye sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Havalimanında oy kullanma işlemleri 10 Ağustos'a kadar sürecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber