Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 12:25 Yorum: 0

Gümrük Ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftçi’den Başkan Özkök’e Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) idare amirleri Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök'ü...

Gümrük Ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftçi’den Başkan Özkök’e Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) idare amirleri Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök'ü ziyaret etti.

Nevşehir'de düzenlenen iftar programının ardından Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, AK Parti Niğde Milletvekili TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, AK Parti Hatay Milletvekili TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şadan Eren Ankara'ya dönüşlerinde Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök'ü ziyaret etti.

Ziyarette Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan hazır bulundu. Başkan Özkök misafirlerini özel bir tesiste ağırladı. Başkan Özkök, Aksaray'ın tarım ve hayvancılığı, gündemdeki konular ve şu andaki genel durum hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Özkök, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Değerli bakan yardımcımıza, TBMM idare amirlerimize ve TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendileriyle birçok konuyu istişare etme fırsatı yakaladık. Kendileri Aksaray için ülkemiz için yapılacak her türlü projemizde yanımızda olacaklarını ifade ettiler. Bu da bizleri ziyadesi ile memnun etti. Tekrar kendilerine bu mütevazı ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber