Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2017 - 12:28 Yorum: 0

Gümüşçay’da referandum çalışmaları sürüyor

Çanakkale'nin Biga İlçesine bağlı Gümüşçay Beldesinde referandum çalışmaları başladı.

Gümüşçay’da referandum çalışmaları sürüyor

Çanakkale'nin Biga İlçesine bağlı Gümüşçay Beldesinde referandum çalışmaları başladı.

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, AK Parti İlçe başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi ile birlikte Gümüşçay Halkı ile bir araya gelerek referandum sürecinde neden "evet" dediklerini ve neden "evet" oyu kullanılması gerektiğini anlattı. Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, "Referandumla ilgili bazı kafalar karışık olabilir. Bizler ellimizden geldiği kadar bu sorulara cevap vermeye çalışıyoruz. Önemli olan şu; kimler "evet" ve kimler "hayır" diyor. Buna dikkat etmemiz lazım. Ben ilçemizde güçlü bir "evet" çıkacağına inanıyorum. Şu andaki mevcut sistem geçmişte de bugün de sıkıntılar veriyor. O yüzden bu sistemin değişmesi lazım" dedi. Yeni anayasayla istikrarlı bir sistemin geldiğini ve bireysel özgürlüklerin koruma altına alındığını söyleyen Pastırmacı, "Türkiye'nin istikrarı için adım adım gidiyoruz. Bu anayasa meselesi milletin geleceğini çizecek ve öyle inanıyoruz ki milletimiz büyük bir çoğunlukla Anayasa değişikliğine izin verecek. İnşallah referandum sürecinden sonra Türkiye'miz şaha kalkacaktır. Asla umutsuzluğa ve korkusuzluğa kapılmayacağız, bizim hedefimiz büyük" şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, referandum sonucunun sadece Türkiye'yi değil tüm İslam ülkelerini de yakından ilgilendirdiğini belirterek, "Referandum sürecine girdik. Bu referandum sadece ülkemizi değil tüm İslam alemini yakından ilgilendiriyor. Türkiye'nin dimdik ayakta durması için referandumun çok iyi geçmesi lazım. Hatırlanacağı üzere 2002'den bu yana ülkemizde ekonomi çok iyi bir yere geldi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz büyük bir çağ atladı. Yapılan hizmetleri hep beraber görüyoruz. Unutmayalım ki bu mücadeleler hak ile batıl mücadelesidir. Bunu böyle görmek lazım" dedi.

Gümüşçay’da referandum çalışmaları sürüyor

Gümüşçay’da referandum çalışmaları sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber