Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 07 Mart 2015 - 09:33 Yorum: 0

Gümüşhane Belediye Meclisi Mart ayı toplantıları sona erdi

GÜMÜŞHANE (AA)- Gümüşhane Belediye Meclisi mart ayı toplantıları sona erdi.Belediye Başkanı Ercan Çimen, başkanlığında 5 gün süren toplantılarda 24 gündem maddesi görüşüldü.Meclis...

Gümüşhane Belediye Meclisi Mart ayı toplantıları sona erdi

GÜMÜŞHANE (AA)- Gümüşhane Belediye Meclisi mart ayı toplantıları sona erdi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, başkanlığında 5 gün süren toplantılarda 24 gündem maddesi görüşüldü.

Meclis toplantılarının ardından açıklama yapan Başkan Çimen, meclisin son iki birleşiminde, 18 gündem maddesini görüştüklerini belirterek, "Meclisimizin gündeminde olan Kent Konseyi Genel Kurul kararlarını görüştük. Kent Konseyi'nin kararları bizim için tavsiye niteliğindedir. Bunun yanı sıra gündemimizdeki imar planı tadilatları ve imar planı itirazlarını görüştük" dedi.

Toplantıda Hacıemin ve Bağlarbaşı mahalleleri arasında yolcu taşımacılığı yapan Fatih Dolmuş Kooperatifinin güzergah talebinin oy çokluğuyla kabul edildiğini kaydeden Çimen, "Son birleşimde ise parsel satışları ve kamulaştırma taleplerini görüştük" diye konuştu.

Çimen, mart ayı toplantılarına katılan meclis üyeleri ve belediye çalışanlarına da teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber