Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Temmuz 2016 - 10:28 Yorum: 0

Gümüşhane CHP eski Merkez İlçe Başkanı Eryılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten tutuklandı

Gümüşhane Otelciler, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı ve CHP Merkez ilçe eski Başkanı Rıdvan Eryılmaz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı...

Gümüşhane CHP eski Merkez İlçe Başkanı Eryılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten tutuklandı

Gümüşhane Otelciler, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı ve CHP Merkez ilçe eski Başkanı Rıdvan Eryılmaz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Eryılmaz, 15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişiminin ardından sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren paylaşımlarda bulunduğu ve FETÖ'nün darbe girişimini övdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Eryılmaz, Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. "Devlet büyüklerine hakaret" ve "Darbe girişimini övmek" suçlamasıyla tutuklanan Eryılmaz, cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber