Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:38 Yorum: 0

Gümüşhane Köyleri Tiyatroyla Buluşacak

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi "Yöremizde Sanat Var" adlı SODES projesi ile köylerde tiyatro ve pandomim gösterisi...

Gümüşhane Köyleri Tiyatroyla Buluşacak

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi "Yöremizde Sanat Var" adlı SODES projesi ile köylerde tiyatro ve pandomim gösterisi gerçekleştirecek.

Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü, il merkezi ve ilçelere bağlı köylerde gerçekleştireceği çalışma için provalarına hız kesmeden devam ediyor.

İLK OYUN SALYAZI KÖYÜNDE

Gümüşhane'nin 9 köyü başta olmak üzere il ve ilçe merkezinde gerçekleştirilecek olan tiyatro gösterilerinin ilki bu hafta sonu Salyazı köyünde sahnelenecek.

SEYİRCİLER DE SAHNE ALACAK

Proje ile daha önce tiyatro izleme olanağı olmayan kişilerin tiyatro ile buluşacağını kaydeden tiyatro eğitmeni Mesut Budak, "Dokuz kişilik bir ekiple sahne alacağız. Bir çocuk tiyatrosu ve iki tane yetişkinlere yönelik olmak üzere üç tane oyun sergileyeceğiz. Ayrıca pandomim gösterilerimiz ve ödüllü oyunlarımız da olacak. Seyircilerimizi de sahneye alıp drama oyunları oynatacağız. Bu proje ile daha önce sanatsal faaliyetlerde bulunmayan yetişkin ve gençlerimiz sanatla buluşturmuş olacağız" dedi.

Gümüşhane Köyleri Tiyatroyla Buluşacak

Gümüşhane Köyleri Tiyatroyla Buluşacak

Gümüşhane Köyleri Tiyatroyla Buluşacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber