Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Nisan 2022 - 23:13 Yorum: 0

Gümüşhane’de bacakları ve kuyrukları kesilen kediler tepkilere neden oldu

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde bacakları ve kuyrukları kesilmiş kediler tepkilere neden oldu.

Gümüşhane’de bacakları ve kuyrukları kesilen kediler tepkilere neden oldu

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde bacakları ve kuyrukları kesilmiş kediler tepkilere neden oldu. İlçe sakinleri bu tür olayların bölgede yıllardır yaşandığını söylerken, kedilerin bacaklarının ve kuyruklarının büyü için kesildiği iddia edildi.

Kelkit ilçesi Büyük Cami ve İnönü mahallelerinde bacakları ve kuyrukları kesilmiş halde görüntülenen sokak kedileri ilçede tepkilere neden oldu. Sosyal medya üzerinden yayınlanan bir videoda bacakları kesilmiş kanlar içerisindeki sokak kedisinin görüntüleri vahşeti gözler önüne sererken, mahalle sakinleri bu durumla daha önce de karşılaştıklarını, başka sokak kedilerinin de bacak ve kuyruklarının kesildiğini belirtti. Hayvanseverler tarafından vahşeti gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için suç duyurusunda bulunuldu. Mahalle sakinleri, uzun süredir karşılaştıklarını söyledikleri vahşetin büyü için yapılmış olabileceği iddiasında bulundu.

Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber