Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Kasım 2014 - 17:58 Yorum: 0

Gümüşhane'de En Güzel Balkon Yarışması

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen "En Güzel Balkon Yarışması"nın kazananlarına ödülleri verildi.Valilik salonunda düzenlenen ödül törenine...

Gümüşhane'de En Güzel Balkon Yarışması

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen "En Güzel Balkon Yarışması"nın kazananlarına ödülleri verildi.

Valilik salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Garnizon Komutanı Erdal Eren’in eşi Sevgi Eren, Vali Yardımcısı İsmail Özkan’ın eşi Esin Özkan ve meclis üyesi kadınlar katıldı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Avukat Melek Genç Taştan tarafından açılış konuşmasının yapılmasının ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yarışmada birinci olan Zümrüt Aytaç’a ödülü Şengül Yavuz tarafından verildi.

Yavuz, "Nefes aldığımız, hayaller kurduğumuz, tabiattan esintiler dinlediğimiz en güzel yerlerdir evlerimizin bahçesi ve balkonları. Evlerinin balkonunda yeşile önem veren, her şeyiyle güzel Gümüşhane'mizi daha da güzelleştirmek için emek harcayan Gümüşhaneli çevre dostlarına teşekkürler. Gönlümüzde hepsi birinci. Bu güzel ve anlamlı etkinlikte emeği olan herkese de ayrıca teşekkür eder, katılımcı hemşehrilerimizi tekrar tebrik ederim" dedi.

En Güzel Balkon Yarışması’nda ikinci olan Hamiyet Acet’e ödülünü Sevgi Eren verirken, üçüncülük ödülünü alan Menşure Bayraktar’a ödülü Esin Özkan tarafından verildi.

Ödül törenin ardından yıllık olağan genel kurulunu yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, kentte yapılmasını istedikleri düzenlemeleri dile getirip belirlenen konular üzerinde çalışılması kararı aldı.    

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber