Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Kasım 2014 - 10:13 Yorum: 0

Gümüşhane'de iş makinesinin altında kalan kişi öldü

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de iş makinesinin altında kalan kişi hayatını kaybettiYağlıdere köyü Bulutlu Mahallesi Çayıroğlu mevkisinde su kanalı kazan Süleyman Kazancı'nın (45)...

Gümüşhane'de iş makinesinin altında kalan kişi öldü

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de iş makinesinin altında kalan kişi hayatını kaybetti

Yağlıdere köyü Bulutlu Mahallesi Çayıroğlu mevkisinde su kanalı kazan Süleyman Kazancı'nın (45) kullandığı iş makinesi kontrolden çıkarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Bölgeden aracıyla geçen bir vatandaşın uçurumdaki iş makinesinin yanan farlarını görmesiyle yaptığı ihbar sonucu bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Aracın yuvarlandığı yerin çok dik ve havanın da yağışlı olması nedeniyle zor şartlar altında gerçekleştirilen kurtarma çalışmalarında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, takla atarak ters dönen aracın altında sıkışan operatör Kazancı’yı bulunduğu yerden çıkarmak için vinç talebinde bulundu.

Bölgeye gelen vincin, coğrafi şartlar nedeniyle uçuruma yuvarlanan araca ulaşamaması sonucu bu kez bölgede yol çalışması yapan İl Özel İdaresine ait dozer olay yerine sevk edildi. Vincin iş makinesine uzanabileceği mesafede bir alan oluşturan dozerin çalışmasının ardından Kazancı’nın cansız bedeni aracın altından çıkarıldı.

Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Kazancı’nın cenazesi, otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber