Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 24 Mart 2015 - 13:28 Yorum: 0

Gümüşhane'de iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenlendi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane İl Özel İdaresinin hizmet alımı yoluyla il merkezi ve ilçelerde istihdam edeceği personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.İhale iş ve işlemleri...

Gümüşhane'de iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenlendi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane İl Özel İdaresinin hizmet alımı yoluyla il merkezi ve ilçelerde istihdam edeceği personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

İhale iş ve işlemleri İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve ilçelerde iş sezonu sonuna kadar çalışması planlanan 45 işçi, yüklenici firma tarafından sağlanan iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanları tarafından eğitime ve kontrole tabi tutuldu.

İl Özel İdaresi işçi lokalinde düzenlenen programda, Destek Hizmetleri Müdürü Hasbi Yılmaz Şahinöz de işbaşı yapacak personele kurumun çalışma düzeni ve teknik konular hakkında bilgi verdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, işçilerin yaptıkları işe odaklanıp iş güvenliğine mutlaka riayet etmelerini isteyerek, "Her birinizin bir damla kanı bizim her türlü işimizden çok daha önemli, iş sağlığınız ve güvenliğiniz bizim için en önemli unsurdur. Bu nedenle işlerinizi yaparken büyük bir dikkatle yapın. Bu eğitimlerdeki amacımız sizlerin dikkatli ve sağlıklı bir şekilde hizmet vermenizdir" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber