Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 11:38 Yorum: 0

Gümüşhane’de "Kadına Şiddete Hayır Yürüyüşü" düzenlendi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürlüğünce "Kadına Şiddete Hayır Yürüyüşü" gerçekleştirildi.Kıbrıs Çarşısı'ndaki Toplum Sağlığı Merkezi’nden başlayan yürüyüşe,...

Gümüşhane’de 'Kadına Şiddete Hayır Yürüyüşü' düzenlendi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürlüğünce "Kadına Şiddete Hayır Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Kıbrıs Çarşısı'ndaki Toplum Sağlığı Merkezi’nden başlayan yürüyüşe, Vali Yardımcısı Şenel Turan, Halk Sağlığı Müdürü Engin Pehlivan, Türk Kadınlar Birliği (TKB) Gümüşhane Şubesi Başkanı Aynur Çubukçu, Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Çakıroğlu ve sağlık çalışanları katıldı.

Kıbrıs Çarşısı, Atatürk Caddesi ve Zafer Meydanı güzergahında düzenlenen yürüyüşe katılanlar, "8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun", "Şiddet sağlığa zararlıdır", "Kadına şiddet bir ruh sağlığı sorunudur" pankartları taşıdı.

Vali Yardımcısı Turan, yürüyüş sonrası yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Kadınlarımızın şiddete maruz kalmamalarını ve olması gerektiği gibi baş tacı edilmelerini temenni ediyoruz. Şiddet ile menfi haberleri duymak istemiyoruz. Türk kadını, Türk annesi her zaman niteliklidir. Ona karşı şiddetin olmaması en büyük dileğimizdir" dedi.

Vali Yardımcısı Turan, etkinliğe katılan TKB Gümüşhane Şubesi Başkanı Aynur Çubukçu, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay ile Eskibağlar Mahallesi Muhtarı Sevil Kullukçu'ya çiçek verdi.

Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürü Pehlivan ise etkinliğin gün boyu süreceğini, sağlık konusunda çeşitli bilgilendirmelerin yapılacağını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber