Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Gümüşhane'de okullar arası futsal turnuvası tamamlandı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2014-2015 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen futsal turnuvası tamamlandı.Aydın...

Gümüşhane'de okullar arası futsal turnuvası tamamlandı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2014-2015 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen futsal turnuvası tamamlandı.

Aydın Doğan Spor Salonu'nda 9 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada birinciliği Kelkit Gazi Anadolu Lisesi elde ederken, Türk Telekom Fen Lisesi ikinci, Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, Kelkit Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren okullara kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Şahinkaya verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber