Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Eylül 2014 - 18:18 Yorum: 0

Gümüşhane'de "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında derece alan ve sergilenmeye değer görülen fotoğraflar Gümüşhane'de...

Gümüşhane'de 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi açıldı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında derece alan ve sergilenmeye değer görülen fotoğraflar Gümüşhane'de sergilendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Denizbank ile işbirliği yaparak, toprak ve tarımın önemine dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz yıl 5’incisi düzenlen yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen ve 70 fotoğraftan oluşan sergi, Gümüşhane Hükümet Konağı giriş salonunda, Vali Yücel Yavuz’un katılımıyla açıldı.

Serginin açılışında konuşan Yavuz, fotoğraf sergisinin Türkiye’nin doğal güzelliklerini gözler önüne serdiğini, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmeyi amaçladığını söyledi.

Gümüşhane Gıda, tarım ve Hayvancılık Müdürü Edip Birşen ise Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisinin bir hafta süreyle açık kalacağını kaydetti.

Serginin açılışını yapan Vali Yavuz, fotoğrafları inceledikten sonra, Hükümet Konağı’ndaki tüm personelin sergiyi görmesini tavsiye etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber