Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Temmuz 2014 - 20:48 Yorum: 0

Gümüşhane'de traktör devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

GÜMÜŞHANE (AA) - Şiran ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.İlçenin Sarıca köyündeki bahçelerini suladıktan sonra aynı köydeki evlerine dönmek isteyen...

Gümüşhane'de traktör devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

GÜMÜŞHANE (AA) - Şiran ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İlçenin Sarıca köyündeki bahçelerini suladıktan sonra aynı köydeki evlerine dönmek isteyen Serkan Mallı'nın kullandığı traktör, köy yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle devrildi.

Kazada, traktördeki Servet Mallı (35) olay yerinde hayatını kaybetti, kardeşleri olan Serkan Mallı ile Sertaç Mallı ise yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Şiran Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayda ölen ve oturduğu İstanbul'dan bayram tatili sebebiyle ailesinin yanına gelen Servet Mallı'nın cenazesi ise ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı köyde toprağa verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber