Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Gümüşhane'de yatırım toplantısı yapıldı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane’de, Vali Yücel Yavuz başkanlığında yatırım toplantısı yapıldı.Yavuz, yapığı konuşmada, İl Özel İdaresi’nin rutin hizmet ve programlarının dışında...

Gümüşhane'de yatırım toplantısı yapıldı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane’de, Vali Yücel Yavuz başkanlığında yatırım toplantısı yapıldı.

Yavuz, yapığı konuşmada, İl Özel İdaresi’nin rutin hizmet ve programlarının dışında gerçekleştireceği 8 milyon liralık yatırımların ele alınacağını söyledi.

Yavuz, 8 milyonluk ek bütçeyle kırsalda yaşayan vatandaşların “ne güzel işler oldu” diyecekleri işler üzerinde yoğunlaştırılması gerektiğini belirterek, “KÖYDES, Yeşil Yol, Özel İdare, İller Bankası kanalıyla çok sayıda yatırım köylerimize yapılmaktadır. Biz, 8 milyonla direk yaşamı etkileyen, ortak kullanıma etki eden, kalıcı ve sosyal hayatı doğrudan etkileyen işler yapmalıyız. Kaymakamlardan vatandaşların memnuniyetini artırıcı çalışmalar yapmalarını istiyorum. Köy muhtarlarıyla mutlaka birebir muhatap olunacağını ve yapılacak işlere köy muhtarlarının da dahil edilecek ve sorumluluk verilecektir” diye konuştu.

İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya Vali Yardımcıları İsmail Özkan, Şenol Turan, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Torul Kaymakamı Recai Karal, Kürtün Kaymakamı Enver Özderin, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber