Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Haziran 2016 - 00:18 Yorum: 0

Gümüşhaneli Dağcılardan Geleneksel İftar Programı

Gümüşhane'de uzun yıllardan beri faaliyet gösteren Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular, eş ve çocuklarının da...

Gümüşhaneli Dağcılardan Geleneksel İftar Programı

Gümüşhane'de uzun yıllardan beri faaliyet gösteren Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular, eş ve çocuklarının da katılımıyla 7.geleneksel iftar programını Kelkit ilçesinde gerçekleştirdi.

Gümüşhane dağlarını karış karış gezerek hem tanıma hem de tanıtma fırsatı bulan sporcular, yılda bir kez aileleriyle bir araya gelerek hem tanışıp kaynaşma hem de arkadaşlık bağlarını sıkı tutma etkinliklerini geleneksel hale getirdi.

Bu yıl 7.kez düzenlenen ve Kelkit ilçesindeki sporcuların daveti üzerine burada gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 60 kişi katıldı. Her yıl farklı bir yöreye ait meşhur bir yemeğin ikram edildiği etkinlik Kelkit KİPTAŞ parkında icra edildi.

Çocukların parkta bulunan oyun alanlarında bol bol oynadığı etkinlikte sporcular da iftarın ardından demlenen semaver çayından yudumlayarak yıl boyunca düzenlenen etkinlikleri konu alan uzun sohbetler etti.

Yıl boyunca dağlarda sporcularla bir arada olduklarını, yılda bir kez düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programıyla da sporcu eş ve çocuklarının tanışmasını amaçladıklarını kaydeden kulüp başkanı Mustafa Akbulut, etkinliğe yoğun ilgi gösteren sporculara ve misafirperverliği için Kelkit ilçesinde yaşayan sporculara teşekkür etti.

Gümüşhaneli Dağcılardan Geleneksel İftar Programı

Gümüşhaneli Dağcılardan Geleneksel İftar Programı

Gümüşhaneli Dağcılardan Geleneksel İftar Programı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber