Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 09 Haziran 2018 - 23:34 Yorum: 0

Gümüş’ten Kadir Gecesi mesajı

TUMSİAD Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş Kadir gecesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

Gümüş’ten Kadir Gecesi mesajı

Gümüş yayınladığı mesajda ;
“ Mübarek üç ayların içerisinde yer alan ve bin geceden daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in dünya semasına indirilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi; kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Yüce Allah (c.c) ’ın biz kullarına bir hediyesi olan bin aydan daha hayırlı bu kutlu geceyi bol bol dua ederek ibadet ve tefekkür içerisinde geçirmeli, akrabalarımızı ziyaret etmeli,  insanlar arasındaki dargınlıkları ve küskünlükleri gidermeye çalışmalıyız. Bu kutlu gece vesilesiyle yüce dinimizin bizden istediği sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kadir Gecesinin başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere milletimize, İslam âlemine, insanlığa, huzur, sağlık ve barış getirmesini Yüce Allah (c.c)’tan niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Şeklinde ifade etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber