Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Eylül 2019 - 00:58 Yorum: 0

Gün geçmiyor ki Malatya Ticaret ve Sanayi Odası adı skandallarla anılmasın.

Göreve geldiği günden itibaren kendisine personel dayanmayan Başkan’ın adı Malatya Ticaretinin ve sanayileşmesi ile açılışlarla anılacağına gazetelerde boy boy çıkan skandallarla, düğünlere yapılan katılımlarla, ihale takipleri (KGF) ile ve Ankara...

Gün geçmiyor ki Malatya Ticaret ve Sanayi Odası adı skandallarla anılmasın.

Göreve geldiği günden itibaren kendisine personel dayanmayan Başkan’ın adı Malatya Ticaretinin ve sanayileşmesi ile açılışlarla anılacağına gazetelerde boy boy çıkan skandallarla, düğünlere yapılan katılımlarla, ihale takipleri (KGF) ile ve Ankara, İstanbul gezileri ile anılıyor.
Son olarak dijitalleşme sürecine giren Oda’da ihaleye ne zaman çıkıldığı, ihale şartnamesinin ne zaman açıklandığı, en düşük miktara verilmesi gereken ihalenin nasıl ve neden arada 15 – 20 bin TL lik bir teklife rağmen 2. Bir firmaya verildiği Malatyalı tarafından merak edilir oldu.
Başkanın özellikle bu sorulara ne gibi cevaplar vereceği merak konusu olurken Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak asıl işlevi olan sanayileşme yönünde ne gibi adımlar atmayı planlamakta?
Malatya’da sanayici kan ağlarken ay içerisinde herhangi bir plan yapamayanların Ankara, İstanbul arası mekik dokumasının Malatya’ya ne gibi avantajları var?
Malatya Cazibe merkezi olarak oldukça önemli bir konuma sahip iken Malatya’da son dönemlerde fabrika açılamamasının nedenleri nelerdir?
Tekstilin başkenti durumda ki Malatya neden tekstilde geri plana düşmüştür?
Bakanlarla ayaküstü 2 dakikalık sohbetlerde Malatya’nın sorunları halledilebilmekte midir?
Kendiniz için çalışmayı bırakıp Malatya için çalışmaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber