Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 04 Temmuz 2022 - 09:08 Yorum: 0

Gün, Türkiye Badminton Şampiyonlarını misafir etti

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Türkiye Badminton Şampiyonlarını misafir etti.

Gün, Türkiye Badminton Şampiyonlarını misafir etti

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Türkiye Badminton Şampiyonlarını misafir etti.

Bayburt'ta yapılan gurup maçlarında birinci olan Erzincan Şehit Er Süleyman Aydın Orta Okulu kız takımı, 9-12 Haziran 2022 tarihleri arasında kendi gruplarında birinci olan 19 ilin katıldığı Türkiye finallerinde Türkiye Badminton Şampiyonu oldu. Amasya'da düzenlenen finallerde ciddi rakiplerini yenerek gösterdiği başarılar ile gelecek yıllarda da adından sıkça söz ettireceklerinin sinyalini verdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün öğrencileri makamında ağırlayarak, "Öğrencilerimizin desteklenmesi ve yetiştirilmesi sürecinde yanlarında olan başta ailelerine, onları yetiştiren millî antrenörlerimiz Murat Sönmez ve Uğur Erçetin hocalarımıza ve okul müdürümüz Ercan Sak'a teşekkür ederiz. Bu vesile ile bizleri gururlandıran başarılı öğrencilerimiz, Aleyna Korkut, Elif Rabia Şimşek, Nisanur Çimen ve Sümeyye Özen'i tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz. Öğrencilerimizin, Akdeniz Oyunlarında şampiyon olarak göğsümüzü kabartan başarılı millî badmintoncularımız Nazlıcan İnci ve Bengisu Erçetin'in izinden giderek nice Dünya Şampiyonlukları kazanmasını temenni ederiz." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber